Babagan Kita

page_head_bg

Sugeng rawuh ing Xiamen Toonney Tungsten Carbide

Xiamen Toonney Tungsten Carbide Co., Ltd. didegaké ing taun 2008, minangka pabrikan produk karbida semen berkualitas tinggi sauntara perusahaan teknologi tinggi tingkat lan pimpinan teknologi industri karbida semen China. Seri produk kalebu rod karbida standar, preform karbida, head heading die, kosong karbida, strip karbida, bagean nyandhang, lsp. Toonney khusus banget kanggo produk sing disesuaikan.

Toonney duwé loro tanduran kerja, siji ing Xinglin ambané 15.000 m2, sing liyane ana ing Guankou sing jembaré 5000m2, sing kalorone dilengkapi fasilitas produksi canggih ing jagad (tungku sinter 10MPa HIP, menara pengeringan semprotan loop tertutup, mesin press otomatis, mesin ekstrusi terus-terusan 250T, press kering isostatik 150MPa lsp) lan tim riset lan pengembangan teknis profesional, fokus ing riset lan produksi bahan karbida semen. Kangge, Toonney nggawe hubungan kooperatif sing jero karo universitas terkenal kayata Universitas Xiamen, Universitas Selatan Selatan lan Universitas Sichuan kanggo nguatake kemampuan P&P.

about_left

Perusahaan kami wis lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO 9001, khusus kanggo nyedhiyakake pangguna global kanthi bahan karbida semen kualitas apik lan solusi liwat konstruksi sistem manajemen kualitas tinggi, implementasi ketat kebijakan kualitas, kontrol ketat rantai pasokan bahan baku lan 100 % traceability proses produksi.

Budaya Perusahaan

/inspection-facilities/

Kualitas

Kualitas dina iki nyebabake pasar sesuk

/certificates/

Inovasi

Nyengkuyung inovasi, ngormati ilmu

/contact-us/

Layanan pelanggan

Kepuasan pelanggan minangka tolok ukur kanggo karya kita

teamwork

Kerja tim

Kerja tim nggawe impian kasebut bisa digunakake

Napa Pilih Kita

Kekuwatan Kita

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk berkualitas lan diwasa kanthi apik, lan sistem layanan sing sampurna, Toonney entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan terkenal ing industri kasebut.

Tujuan Kita

Ing mbesuk, Toonney bakal terus menehi keuntungan kanggo kaluwihan dhewe, terus-terusan nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kebutuhan pangembangan mbesuk. Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing larang regane larang kanggo nyukupi kebutuhan pangembangan mbesuk, lan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu lan murah regane ora bisa uwal saka target.